OtherSideСпециално интервю с Jorn Lande (JORN, ALLEN/LANDE). Николас Петрас за концерта по повод 6-годишнината на уебзина „RockLiveBG.com“ с участието на гърците CHRONOSPHERE. Барабанистът Драгомир Минков за дългоочаквания нов албум на PANTOMMIND „Searching for Eternity“. Николо Коцев за промоцията на дебюта на КИКИМОРА на 25 март в София. Разговор с Андрей Чолаков за дебютното EP на CITIZEN ERASED – „Un Sentiment Éternel“ и с Андрей Андров от SIMAI за съвместното мини турне на двете банди. Представяне на колекция „Дракус“ и на новия брой на сборника на периодичното издание за фентъзи, фантастика и хорър „Дракус“ – гост в студиото Явор Цанев („Gaiana Book & Art Studio“).

Слушатели на „От другата страна“ ще спечелят покана за концерта на ALLOCHIRIA, DIMHOLT, TRYSTH и RYVULET на 29 март в София, предоставена от „The Other Side“, както и новия брой на „Дракус“, предоставен от „Gaiana Book & Art Studio“.

В предаването ще звучи музика на: TWISTED SISTER, Blaze Bayley, JINJER, FATEFUL FINALITY, PRONG, RAVEN, MOONSPELL, UFO и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.