OtherSideСпециално интервю с Herman Frank (PANZER, VICTORY, екс-ACCEPT). Бойко Гюров („BGTSC“) за концерта на CANNIBAL CORPSE на 25 юли в София. Венци Дреников за 30-годишнината на СУБДИБУЛА и новия албум на групата „Personal Things“. Информация за „Пънк Пикник # 3“ на 17 и 18 юли във Варна – гост в студиото Александър Колев (МОМЧЕТА С КУБИНКИ). Главният редактор на „Про-Рок“ Найден Колчев за 123 брой и последните дни на списанието. Атанас „Saxon“ Димитров за мини турнето на чилийската траш банда NUCLEAR в България в края на август и началото на септември.

Слушател на „От другата страна“ ще спечели едноименния дебют на варненската рок банда PAINOUT.

В предаването ще звучи музика на: SHAPE OF SPACE, O.H., FAITH NO MORE, MARDUK, ARKONA, ASPHYX, Dee Snider, X JAPAN и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.