MY DYING BRIDE са готови с новия си албум

MDBХубавата новина беше публикувана на страницата на MY DYING BRIDE миналата събота. След повече от едногодишно прекъсване в работата на групата, те се завръщат не просто с нов материал. Съобщението, подписано лично от  Aaron загатва, че този албум ще е не само с характерно звучене, но добавянето на чело и женски вокали в лицето на Lindy-Fay Hella от Wardruna звучи още по-обещаващо.

Ето и цялото съобщение от Aaron:

„Готов е! Новият албум на MY DYING BRIDE! Отне доста време да го съберем, но е вече е завършен и ще бъде издаден чрез Nuclear Blast. Все още няма дата на издаване, но бъдете сигурни, че ще ви уведомим, след като я научим. Този албум е прекрасно и изключително пътуване в царство, което само MY DYING BRIDE знаят как да създават. Това е най-пищната ни продукция досега и звукът е зашеметяващ – агресивен, красив и многопластов с такава хармонична меланхолия, която не сме създавали никога досега. Тук има красота, нежни моменти на деликатна надежда, обогатена с цигулки и виолончело и зашеметяващия глас на специалния ни гост Lindy-Fay Hella от Wardruna. Има пълна лудост и гняв в дълбоките, интуитивни death metal вокали, които всяват ужас в този драматичен опус. Няма да останете разочаровани!! Поздрави, Aaron.“

И след това съвсем характерно и емоционално съобщение очакваме с нетърпение нова музика от MY DYING BRIDE и дата на издаване на албума.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    …Баси….още един албум за покупка…ами да ще се взима…и ще се слуша на бутилка,не на чаша червено вино….Хайде стига на бутилка ще е….чашите са за слабаците….е може и на бърбън по лекарска заръка….Да чакам го с нетърпение….както болен от трипер-антибиотик….Наздраве…666-777-…..

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото