MUSE с оригинално видео към новия си сингъл Supremacy

Muse направиха премиера на оригинално ново видео към парчето Supremacy. В клипа можем да видим някои изключително любопитни кадри  – от това как група готици се забавляват на плажа, карат колелета, скейтборд или сърф, характерно гримирани и държащи пламтящи мечове, до това да станем свидетели дори и на готик сватба. Supremacy е третият сингъл, който британското трио пуска от актуалния си супер успешен албум The 2nd Law, който излезе на музикалния пазар през октомври 2012 година.

Междувременно Muse наскоро разкриха, че вече са започнали да мислят за следващия си седми по ред студиен албум, предупреждавайки обаче феновете, че той няма да види бял свят скоро. Преди това музикантите планират да се отправят на път и да изнасят концерти в следващите 12 или 14 месеца. Вече стана ясно, че Muse ще свирят на тазгодишната церемония по раздаването на наградите BRIT, a освен това ще изнесат и специално благотворително шоу в Shepherds Bush Empire в Лондон през март.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото