ALESTORM вадят нов албум

Alestorm обявяват своя нов албум – Sunset on the Golden Age. Преди малко Christopher Bowes (во/д/кал) публикува:

Ахой, верни моряци, морячки и фенове на pirate метъла! С огромно удоволствие споделям, че четвъртият албум на Alestorm ще носи името Sunset on the Golden Age и Napalm Records ще ни помогнат да го издадем както следва: на 01.08. във Финландия и Бенелюкс, на 04.08 във Великобритания и останалата част на Европа, на 05.08. в САЩ и Канада и на 06.08. в Испания, Норвегия и Швеция. Песните в него са:
1. Walk the Plank
2. Drink
3. Magnetic North
4. 1741 (The Battle of Cartagena)
5. Mead from Hell
6. Surf Squid Warfare
7. Quest for Ships
8. Wooden Leg!
9. Hangover
10. Sunset on the Golden Age
Еха! Хубави заглавия! Удивителни знаци! Ще ви разказваме още и още за всеки един трак в скоро време. Засега най-интересното:  „Hangover“ е кавър на денс-поп химна на Taio Cruz and Flo Rida. Получи се, вярвайте ми!
Както и да е, обратно към хубавите работи. Вижте обложката на албума. Картината отново е излязла изпод четката на таланта Ingo Römling. Тя влючва няколко пиратски кораба, които правят това, в което са добри: обстрелват се. Оръдията са супер. Също така, небето е червено, следователно е залез. Разбрахте ли какво сме направили?
Разбира се, че заглавието на албума е намигване към Златния век на пиратството – времето между 1680 и 1720 (в зависимост от това кого питате). Всички пирати, за които сте чували, са действали през този период из Карибско море. Крадат съкровища, сритват задниците на Британския Флот, плячкосват разни мадами. Като всичко хубаво, и това е приключило – използвахме точно този мотив в албума си. Има песни и за пиене и пеене, де.
В следващите седмици ще ви покажем още някои детайли за Sunset on the Golden Age – информация за предварителни поръчки, лимитирани издания и много други. Може би дори ще ви позволим да чуете някоя и друга песен, ако сте добри момчета и момичета! Дотогава останете пиратски!
Наздраве,
Chris

Последното, което видяхме от шотландците беше live албума им Live at the End of the World, излязъл миналата година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото