MOTIONLESS IN WHITE имат нова песен; подписват с Roadrunner

Американците MOTIONLESS IN WHITE обявиха, че вече са част от семейство на един от най-големите метъл лейбъли – Roadrunner Records.
Новината идва веднага след като групата пусна нов самостоятелен сингъл „570“, който самите те описват като песен напомняща дебютния им албум „Creatures“.

MOTIONLESS IN WHITE издадоха три албума чрез досегашния си лейбъл Fearless Records, а първото им издание с подкрепата на Roadrunner се очаква догодина.

Ето какво казаха музикантите относно смяната:

За нас е чест най-сетне да обявим, че подписахме с Roadrunner Records. През последните няколко месеца имахме привилегията да опознаем екип от здраво работещи хора, които стоят зад Roadrunner и веднага почувствахме, че с тях си допаднахме. За MIW беше мечта някой ден да подпишем с техния лейбъл и сме въодушевени, че това се оказа перфектния дом, където групата ни да продължи да гради кариера. Развълнувани сме от това, че започваме нова страница и това значи, че ще работим рамо до рамо с Roadrunner. Благодарим им, че ни приветстваха с отворени обятия, благодарим и на всички фенове, които ни подкрепят неуморно през годините. Подкрепата и приноса ви ни помагат в развитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото