Много жица и …ръченица с Kultur Shock

Такааа…нека все пак започнем от началото. Както всички знаем, състоялият се снощи концерт бе по случай 7-МИЯ РОЖДЕН ДЕН на радио ТАНГРА МЕГА РОК. Гвоздеят на програмата бяха KULTUR SHOCK, а „загрявката“ от наша страна – група МЛЪК.

Около 8 вече се наблюдаваха групички фенове, кръжащи около Mixtape 5. Някои влизаха, други си допиваха биричките. Организацията на входа отново бе на ниво и нямаше проблеми с влизането (съответно и излизането после) от клуба. След „настаняването“ вътре, удобна позиция и бира в ръката, какво друго му остава на човек, освен да се наслаждава на задаващата се вълна от музика.

Към 8:30 на сцената се появиха МЛЪК и откриха купона за рождения ден на радио Тангра с емблематичното си парче – „Искам да съм червей“. Момчетата бяха заредени с много енергия, която успяха да предадат и на присъстващите. Малко по малко центърът на клуба се запълни с доволни фенове. Чухме още „Смехът е здраве“, „Скачай“, „Всеки мрази красивите и умните“, както и любимият на всички цвят – „Кафяво“. МЛЪК изпълниха и новото си парче „Балканозавър“, която държи челни позиции в Мега РОК класацията TUBORG TOP 40. Публиката се раздвижи, затанцува, попя и се подготви за балканската сила Kultur Shock.

В паузата, между двете групи, Васил Върбанов, поздрави всички, уважили събитието и не пропусна да отдаде почит към починалия Пеци Гюзелев. Зарадва ни със следващото събитие в концертния график – Biohazard на родна сцена (5-ти юли).

Ето ги и Kultur Shock, в целия си блясък, с цигулката, тромпета, флейти, барабани, саксофони! И публиката избухва. В клуба няма къде игла да пуснеш вече и всички погледи са обърнати към сцената. Шумно посрещане и с песента „Zumbul“. Всяко следващо парче е по-силно, по-шумно и по-раздвижващо. За какво ви е да ходите на фитнес – идете на концерт на Kultur Shock и вижте какво става – вълна от музика…във всички посоки – какво повече може да иска човек от един рожден ден! Имах чувството, че самият клуб се движи заедно с нас! Групата ни зарадва и с новото си парче „Stop The Disco“, което се прие много добре от феновете. От старите шлагери се порадвахме на „God Is Busy May I Help You“, „Vilaet“, „Duna“, „Nadjia“ и разбира се „Tutti Frutti“, на която публиката за малко да срути клуба. Не минахме и без любимото на всички пого, краудсърфинг, и всякакви такива. И за финал на бисовете, нещо също любимо и подходящо за лятото – „Mastika“…А самата група ме изуми – свирят, пеят, скачат, танцуват и това всичко – едновременно. Сменят се инструменти в движение, всеки се включва в музикалните партии – уникална работа, малко трудно е да се опише така, с думи.. Радвам се, че станах свидетел на това и да благодарим на организаторите, че поканиха Kultur Shock. Жалко, че Варна ми е малко далече, иначе и тази вечер щях да повторя концерта. За съжаление трябваше и да свърши..колкото и да не ни се искаше.

Честит рожден ден радио Тангра Мега Рок! Получи се наистина много добър концерт и смятам, че всички останаха доволни.

Снимки от събитието, очаквайте малко по-късно през деня.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото