Mss May I ще издадат своя нов, четвърти дългосвирещ албум, озаглавен ‘Rise Of The Lion’, в края на месец април. Продуцент е Terry Date, работил с имена като Pantera, Deftones, White Zombie и Bring Me The Horizon. Турнето в подкрепа на албума ще премине през територията на Щатите задено с For The Fallen Dream, като е похвално да се спомене, че цената на билета подсигурява и физическо копие на диска.
Вдъхновението за тази нова творба идва от безбройните получени писма от фенове. Всяка песен е написана от гледната точка на някой фен или пък от дадените отговори. Днес Miss May I представят новия си сънгъл, „Gone“, придружен от видеоклип (по-долу). Фронтменът Levi Benton коментира:

Искахме да напарвим видео, което да показва „разкостено“ групата. Наистина откриваме себе си в тази песен и
чувствахме, че ни трябва видео, което не съдържа звънчета и свирки, а просто пет момчета, които свирят и куфеят, кефят се. Също така показва и създаването на артуърка на новия ни албум- логото с лъва е татуирано, а то от своя страна ни разкрива изцяло като група.
‘Gone’ е за разбитото сърце и чувството, което изпитваш тогава- че си се изгубил. Знаем, че всички са го изпитвали, и като се има предвид, че тази песен е отговор на писмо, искахме да го адресираме към вас. Много пъти съм чел писма за някой, който се е почувствал разбит или че не може да се справи с това, но пък нашата музика му е помогнала да намери начин. Тази песен е за точно тези хора!