MINISTRY ще издават DVD

Ministry са избрали да сложат конец на музикалната си история с лайв DVD-то Last Tangle in Paris. Пионерите на индъстриал метъла ще пуснат лебедовото си изпълнение на пазара на 8. юли.
След като отпразнува сто дни на трезвеност, Al Jourgensen обяви, че планира като за последно да разведе Ministry на световно турне. От тогава нито фронтменът, нито бандата са се изказвали по този въпрос.
Последната обиколка на американците обаче – DeFibriLaTour, е включена в планираното Last Tangle in Paris, наред с кадри от студиото, записи на репетиции, разнородни подробности от бекстейджа и задължителните интервюта.
DVD-то е филмирано на 28. юли 2012 в La Cigale, Париж – това е едно от последните участия на Mike Scaccia. Бонус в диджипак версията ще бъде двоен ретроспективен албум с лайв изпълнения, които връщат лентата назад до 2006.

Last Tangle in Paris ще бъде достъпен като двойно CD и DVD диджипак, BluRay и двойно Amaray CD, двоен 160-грамов Gatefold 160 винил, както и като най-обикновен диск.  Можете да поръчате някое от изданията от този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото