Първи сингъл от новия албум на MINISTRY

Неуморимият индъстриъл провокатор Al Jourgensen и шайката му MINISTRY се завръщат с 16-и си студиен албум. „HOPIUMFORTHEMASSES“ ще излезе на 1-и март 2024 г. благодарение на Nuclear Blast Records. Изданието ще се разпространява на CD, винил в различни варианти и в дигитален формат и може да бъде поръчано тук. Освен „обичайните заподозрени“ (т.е. настоящият състав на групата) – Al Jourgensen (вокали), John Bechdel (клавишни), Monte Pittman (китари), Cesar Soto (китари), Roy Mayorga (барабани) и Paul D’Amour (бас) – в записа като гост музиканти участват лидерът на GOGOL BORDELLO Eugene Hutz, дългогодишният сътрудник Jello Biafra и фронтменът на CORROSION OF CONFORMITY Pepper Keenan. Вече е налице и първият сингъл от предстоящата творба – “Goddamn White Trash”, в който участва Keenan, Парчето е придружено от видеоклип, който може да гледате по-долу. Режисьор на видеото е Dean Karr.

„Както всички, и аз съм просто пътник в този живот“, споделя Jourgensen. „Виждам политически, икономически и социални промени и ги коментирам, което е мое право благодарение на Първата поправка. Много хора казват, че артистите и спортистите трябва да си мълчат и просто да се занимават с това, което правят. Не, аз също съм част от това житейско пътешествие. Ако видя нещо, казвам какво мисля за него. Това се отразява в посоката на всеки албум. Вместо да заседна в едни и същи проблеми и да пея за разбити сърца, душевни терзания или каквато и да е актуална душевна болка, коментирам какво се случва в живота от гледна точка на участник в пътуването“.

Съдържание:

„B.D.E.“
„Goddamn White Trash“ ***
„Just Stop Oil“
„Aryan Embarrassment“ **
„TV Song 1/6 Edition“
„New Religion“
„It’s Not Pretty“
„Cult of Suffering“ *
„Ricky’s Hand“

* Featuring Eugene Hütz (GOGOL BORDELLO)
** Featuring Jello Biafra
*** Featuring Pepper Keenan

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото