MINISTRY отмениха европейското си турне

Преди MINISTRY да направят официално изявление, организаторите на британския фестивал Damnation споделиха с пост в официалната фейсбук страница на фестивала новината, че Al Jourgensen и компания са отменили европейското си турне, което трябваше да се състои между 28-и октомври и 1-ви декември и в което трябваше да участват THE 69 EYES и WEDNESDAY 13. Ето какво гласи постът:

„Току-що бяхме уведомени с писмо по електронната поща, че MINISTRY са отменили цялото си европейско турне заради фестивал, на който е трябвало да свирят и който е бил отменен без предупреждение. 

Това е огромен удар върху Damnation, макар, че по никакъв начин няма да наруши провеждането му в Манчестър през ноември. 

Все още не сме успели да обмислим новината и да предприемем стъпки по замяна, но не искахме нашите фенове да научат от трети страни, както и феновете на MINISTRY да купуват билети за фестивала тази вечер след като знаем, че те няма да свирят.

Всъщност, ето какво получихме като информация от групата:

„Поради непредвидени обстоятелства, включително скорошното отменяне на фестивал, сме принудени да отменим есенното ни европейско турне. Надяваме се да се видим следващото лято“. 

Съжаляваме и сме тук да отговорим на всичките ви въпроси.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото