МИЛЕНА и PIF с акустични концерти през май

Milena Slavova 3Лятото наближава, а с него и концертите, с които ще дойде и слънчевото ви настроение!

Първия от тях е уникалният акустичен концерт на Милена Славова! Феновете й знаят, че всяка среща с нея е незабравима, но това рок приключение ще ви остави без дъх! Ако сте готови да се забъркате в акустичния купон с дамата участвала в написването на историята на рока в България, заповядайте на 2 май 2015 г. от 22 ч. в Bridge bar (под Моста на влюбените, НДК).

Музикалният месец май ще продължи с още редица акустични концерти, съчетани с „Мини бар фест” в две поредни съботи. Гост бармани ще забъркват опасни миксове, а за по-смелите ще има игри с шотове. И всичко това под звуците на любимите ни групи от клубната сцена!

Още отсега добавете в програмата си и акустичния LIVE на PIF! Ще си припомним нови и стари парчета на групата в специален unplugged формат, без дистанцията на голямата сцена – на една ръка разстояние от любимите си музиканти! Димо Стоянов, Иван Велков и Мартин Профиров ви очакват на 30 май 2015 от 22 ч. отново в Bridge bar, а ето я и цялата музикална програма за май 2015:

 

pif bg02.05.2015 – Милена Acoustic Live

09.05.2015 – CHEAPTRIX – inteligent tek house – live + Mr. Smiff dj set

16.05.2015 – Мини бар фест

22.05.2015 – Funky Spring NIGHT I by Mad Doc

23.05.2015 – Мини бар фест

30.05.2015 – PIF acoustic live

 

Повече информация за събитията и предстоящите концерти можете да следите тук:

https://www.facebook.com/BridgeBarSofia

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото