„Мездра Рок Фест“ се завръща

Вчера беше обявено, че след 4-годишно прекъсване един от най-мащабните рок фестивали в Северозападна България- „Мездра Рок Фест“ се завръща. В края на месец май тази година на територията на ловния стрeлбищен комплекс в местността „Емирски мост“ (на 3 км от гр. Мездра) ще се срещнем с някои от по-познатите български групи- ODD CREW, ERIDAN, ОБРАТЕН ЕФЕКТ, СЕВЕРОЗАПАДНЯЦИТЕ, FYELD, LAB FOR MADNESS и SIMAI. „Чуждо“ присъствие ще се отбележи от PERO DEFORMERO, които в никакъв случай не са чужди на нашенската публика, а организаторите споделят и че няма „да се лишим от женското присъствие“ в лицето на група CATORGA.

Главен организатор отново е Райна Ангелова. В интервю за Радио „Видин“ тя казва „След този дълбок сън от четири години сме по-силни от всякога и с тенденцията да ставаме все по-силни.“ Тя изрази още и мнението, че подобен тип събития не трябва да „си правят“ мръсно, а точно обратното – да се подкрепят. Затова и фестът, организиран от нея, е съобразен с дните на Мотосъбора във Враца. Тя обещава и още изненади, измежду които мото обиколка на града, традиционния за феста курбан и др.

Фестът ще се проведе на 29 и 30 май при вход свободен. Очаквайте още подробности.

Мездра рок фест

Снимка: Пламен Коцев

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото