MERI TADIC напусна ELUVEITIE

Meri на концерта в София тази година

Meri Tadic e цигуларка на швейцарската фолк метъл група Eluveitie от самото начало. Стана известно, че Meri e взела решение да се раздели с колегите си, след 11 съвместни години. Официалното напускане е в края на годината- последното шоу, на което ще свири, е на Eluveitie & Friends festival на 28 декември.

Моето решение няма общо с работата ми с Irij и предстоящия албум. Знаете, че работя с Irij вече няколко години. Въпреки това ще продължа с пълна сила, ще напредна в музикалното си пътешествие, ще се съсредоточа върху нов албум, дебютни концерти, репетиции, нови влияния и възможности. (..)
Част от мен вероятно ще остане с „Eluveitie“ завинаги, защото това никога не е било просто група за мен, но и кръв. Затова първо искам да вдигна тост за всички наши фенове по света. (..) Благодаря ви, без вас нямаше да ни има!!!
Пожелавам късмет занапред, успех и щастие на моите братя и сестра Chrigel, Anna, Ivo, Päde, Kay и Rafi! Никога няма да забравя всичко, което сме преживели и съм горда, като видя колко далеч стигнахме! Накарайте ме да се гордея и продължавайте да разкъртвате света, скъпи приятели. Надявам се, че пак ще срещна някои от вас на пътя! Някога, някъде…
За край искам да цитирам една от моите любими метъл групи, без които едва ли щях да свиря на цигулка в дет метъл група!
(„Слепи сме за света в нас, чакащ да се роди!“)

„We are blind to the
World within us,
waiting to be born!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото