Мемоарите на Sully Erna са вече на пазара

SullyMemoir Преди време ви бяхме споделили мнението ни за мемоарите на Sully Erna, а ето, че те вече са на родният пазар и са с превода на Елена Розберг. В българското издание „Пътищата, които избираме“ има и нова, допълнителна глава, която не фигурира в предишните издания на книгата на други езици.

своята необикновена и болезнено откровена автобиография вокалистът на култовата рок група GODSMACK Sully Erna разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.
Той описва живота си преди GODSMACK и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил много грешки през живота си – някои от които почти фатални.

„Пътищата, които избираме“ е едновременно книга за феновете на Sully Erna и GODSMACK, но и невероятна история сама по себе си – изпълнена с неочаквани обрати, невероятни, но съвсем действителни случки и екшън, достатъчен за няколко холивудски филма.“

В момента книгата все още може да бъде поръчана с 20% отстъпка в сайта на издателство Сиела ТУК, а за феновете си у нас Sully записа специално обръщение, което можете да видите във Facebook страницата на издателството ТУК.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото