MEGADETH и SABATON потвърдиха като хедлайнери за METALDAYS

Отне твърде дълго на феновете, но следващият юли 12 000 от тях ще празнуват със своите герои в райското място Томлин. Под слънцето, пред сцената, на плажа, във водата, в сенките на дърветата  и в бара ние ще се мотаем наоколо, ще купонясваме и релаксираме.METALDAYS 2014 ще се проведе от 20 до 26 юли. Повече от два хедлайнери и много брилянтни банди могат да потвърдят участие всеки момент. Така, че приятното очакване продължава. Едни от великата четворка ще ни посетят следващата година на METALDAYS – голямо добре дошли за  Megadeth! Dave Mustain  и неговите колеги ще ни застрелят със Синфонията на разрушението и ще ни водят на феста следващата година. Точно както Sabaton които ще изпълнят юлските Алпи с бомбастичния си саунд. От малкото шведско градче до Ню Йорк господарите на дет метътла Immolation, които владеят ъндърграунда вече повече от четвърт век са далеч от това да бъдат обикновена екстремна група. Нито пък поляците Vader! през своята тридесетгодишна кариера те станаха синоним на Източно европейски дет метъл. Записали единадесет албума и участвали в кръстоносни походи из Европа и света. Също и новаците Inquisition, основани от Dagon в ъндърграунда на горещите колумбийски улици, групата изгрява над ъндърграунд блек метъал сцената за да стане една от водещите в жанра. Това, което Turning Golem създават,може да бъде наречено метал-театър. По време на представлението група актьори играят най-странните неща, които могат да се претворят на сцена, докато останалите са вдъхновени от древна шумерска музика – най-старата музика, която е откривана до сега.
Насладете се на френската група Nocturnal Depression на предстоящия METALDAYS. – очакват ви моменти на мъчителна и подтискаща атмосфера.

Потвърдили за METALDAYS 2014  са- Megadeth, Opeth, Sabaton, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Saltatio Mortis, Obituary, Borknagar, Grave, Immolation, Vader, Prong, In Solitude, Inquisition, Aborted, Asphyx, Artillery, Benighted, Turning Golem, Cripper, Soen, Vanderbuyst, Nocturnal Depression. Но това е само върха на айсберга.

Megateth – вие сте избраните да умрете в Свещена война и ако Последните ви думи не са преброени до вашето изчезване вие можете в края на краищата да починете в мир на висока скорост в мошпита пред сцената в Томлин.

Sabaton – Тяхната история като историята на Сабатон ни учи какво е нужно на победителя: съсредоточаване, решителност и безкомпромисност когато е нужно да се постигне целта. Тези качества донесаха на Сабатон седем студийни албума и постоянни турнета.

Immolation – С изключителна прецизност и мелодично насилие те ще ви удавят в пламъците на епичната сила и ще ви оставят разпаднали се на земята в къпчина прах. Участието в този манифест на дет метъла и незачитане на нищо свято е задължително за всеки себеуважаващ се екстремен фен.

Vader – Някъде във времето имаше Желязна завеса и Полска метъл група, която не можеше да бъде спряна от това. Всъщност тази група не може да бъде спряна от нищо.

Inquisition – Идвайки оттатък Съединените щати, това нечестиво дуо ще разруши сцената на Metaldays. Инквизишън са известни не само с техния много „свой“ саунд, но и с техните адски представления. Последият им шедьовър “Obscure Verses for the Multiverse” е резултат от пътуването им през последните две десетилетия.

Turning Golem – Излизат извън обичайните граници и търсят нестандартни начини да представят на феновете нов музикален опит. Това е, което големите банди търсят.

Nocturnal Depression – французите представляват тъжна, мрачна душа, която изгрява от пепелта на живота. Тяхната музика е уникална бленда от блек метал, дуум, хеви и дарк. Оригиналната концепция се ражда oт духа на Lord Lokhraed и неговите колеги страдалци.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото