ME AND MY DEVIL представят Suffer My Pride

ME AND MY DEVIL пускат чисто нов сингъл само два месеца, след като представиха дебютния си албум. Suffer My Pride насочва в любопитна нова посока феновете на бандата – с повече синт решения, достатъчно тежък бийт и заразителни припеви, чиито корени могат да бъдат проследени назад до златните години на ню уейв тренда. Групата продължава да следва посоката на музикалното си пътешествие с различни по стил парчета, без да изневерява на характерния си плътен звук и пъстрота.

Видеото към Suffer My Pride е увличаща градска бохемска история с отворен край и разкрива предисторията на един от първите сингли на ME AND MY DEVILKotor. В него отново блести талантливата Славена Зайкова, позната от театралната постановка „Одисей“ и сериала „Татковци“ и от … изкусителната целувка с Ирина Митева в клипа на Kotor.

Режисьор на видеото към Suffer My Pride, което излиза днес в YouTube канала на ME AND MY DEVIL, е Ангел Каспарянов, чиито идеи стоят и зад клиповете на Kotor, If, Oceanbag и Rebel God.

Музиката на МЕ АND MY DEVIL с увличаща дяволска страст превръща всеки техен лайв в съпреживяване на живо, което не трябва да се изпуска. Съвсем скоро бандата ще обяви дати за предстоящите си клубни изяви през есента, а след това – ще се фокусира върху работата си в студио по втория албум, който се очаква в началото на 2023 г.

МЕ АND MY DEVIL  е и първото официално обявено име от програмата на второто издание на REBEL REBEL Vol. 2. Музикалният фестивал, който среща публиката с най-добрите алтернативни български банди, се случва с подкрепата и енергията на Projector Plus и ще се проведе на 10 и 11 септември в София. Билети вече се продават в мрежата на bilet.bg.

ME AND MY DEVIL са Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян ДрагиевДаката /барабани/.

@Facebook Me And My Devil

@Instagram Me And My Devil

@Spotify Me And My Devil

@Bandcamp Me And My Devil

@Youtube Me And My Devil

 

MAMD – Suffer My Pride

Music: Me And My Devil

Mix: Васил Първановски, Мартин Стоянов

Mastering: Васил Първановски

Текст: Ангел Каспарянов и Надя Здравкова

Press&Bookings: Projector Plus

www.facebook.com/meandmydevilofficial

meandmydevilofficial@gmail.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото