Две френски пънк банди в София на 1-ви ноември

Миналото лято три франсета слязоха от алпийското градче Шамбери за едно шестседмично турне, което стартира от България и буквално остави всички след тях с широко отворени усти. Това е лудата пънк рок банда Nichiel’s, които не спряха да скачат из всички краища на клуба от началото до края на концерта им в София, а по някое време барабанистът в рамките на минута успя да премести целия си сет точно в средата на „Swingin’ Hall“ и цялото шоу започна да се върти около него.

Същата вечер ще видим още една френска група. Trailer Park – мелодичен пънк от Лион, които ще представят чисто новия си албум.

Perfect Skies попълват парти бригадата за вечерта на 1-ви ноември в София. Пънк рок бандата ще излезе в променен състав, но какви точно са промените можеш да разбереш единствено, ако дойдеш на концерта им с френските групи Nichiel’s и Trailer Park или ако самите Perfect Skies не ти кажат предварително.

За Nichiel’s вече всички знаем много добре, че са просто невменяеми и това е достатъчна причина клуб „Swingin’ Hall“ да се напълни. Концертът ще бъде поне на 100% як колкото предния, така че да се позабавляваме на 1-ви ноември, а?

Вратите на клуба ще са отворени в 20:00 часа, а самия концерт ще започне не по-късно от 20:30. Вход (както винаги скромен) – 7 лева.
Тук е мястото да благодарим и на Vans за това, че удариха едно рамо.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото