MAX DUHAMEL се оттегля от KATAKLYSM

Max Duhamel

Барабанистът Max Duhamel обяви, че няма да участва в новия албум на групата си Kataklysm. За причини за оттеглянето си той посочва, че са лични проблеми, но най-вече алкохолът. Max установил, че алкохолът му влияе в доста отрицателна посока, което довежда до здравословни проблеми и рязко отстлабване. След като се завърнали от турнето с Ex Deo, той опитал да не пие няколко дни и наистина му било трудно, а сега изобщо не се чувства във форма.
Max загатва, че нещата от новия албум са наистина страхотни и това със сигурност е една от най-добрата музика, която са създавали, но тялото му изобщо не е подготвено за тези неща сега. Той оценява това, което групата е направила за него и все още не знае кога ще може да се завърне. Двата концерта в Германия и един в Чехия ще бъдат последните му участия преди да продължи отново с Kataklysm с пълна сила. „Вие заслужавате най-доброто от мен“, обяснава барабинстът.

Подробности около новия „Waiting For The End To Come“ можете да видите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото