Max Cavalera: „Реюниън на класическия състав на SEPULTURA би било страхотно да се случи“

 В скорошно интервю с Metalpaths TV, фронтменът на SOULFLY Max Cavalera бе попитан какво ще се случи, ако китаристът Andreas Kisser му се обади и го покани да участва в класически реюниън на SEPULTURA. Бразилецът отговаря:

Това би било страхотно, но при сегашните обстоятелства не мисля, че е нужно. Мисля, че текущото ни турне Return To Roots“  доказа на феновете, че няма нужда от реюниън на SEPULTURA. Хората се радват достатъчно като видят мен и брат ми Igor отново заедно на една сцена. Аз лично смятам, както и доста от феновете ни, че това, малко или много, може да се нарече „реюниън“. Но въпреки това, ако някой ден се случи Andreas Kisser да ми отправи такава молба… Не мисля, че изобщо някога ще го направи, защото го познавам, хаха. Така де… Ако наистина го направи, предполагам, можем да направим нещо като реюниън турне на класическия сътав на SEPULTURA.

 Тази година Max и Igor Cavalera обединиха сили отново и потеглиха на специално юбилейно турне, на което свирят цялостно албума „Roots“. В обиколката на бразилците бе включена и дата в България. Може да прочетете репортаж от концерта на този адрес.

maxcavalerametalpathsdec2016_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото