MATUSHKA, IGRALOM и E.U.E.R.P.I. на ALARMA PUNK JAZZ

matushka 31_03_2016_Plakat31 март 2016, четвъртък – 21:00ч. – клуб MAZE (ул. „Христо Белчев“ 1)

БИЛЕТИ в системата на EVENTIM:

8 лв (редовен билет) + специална оферта “Двама за 12 лв“ (ограничен тираж)

10 лв – на входа на клуба преди концерта

 

В последната вечер на месец март клуб MAZE отново е домакин на една от дългите концерни вечери на радио фестивала Alarma Punk Jazz на програма „Христо Ботев“, който вече осма година радва почитателите на по-нетрадиционната за нашите ширини музика с нови имена от световния ъндърграунд.

Специални гости на събитието са MATUSHKA… или „Матушка Гусыня“, както е оригиналното им име (латинското е за западния свят – б.а.) – инструментално психеделик-рок трио с гръм и трясък от Санкт Петербург! Групата съществува от 2010г., а настоящото им турне ги отвежда за първи път и до Балканите. Музикантите в групата са Тимофей Горяшин (китара), Константин Котов (барабани) и Максим Журавльов (бас). Записвали са за Anazitisi Records, Musea Records, Siyanie Records и No Name No Logo Records, а в различно градове от Стария свят са излизали на една сцена с банди от порядъка на Radio Moscow, Jucifer, My Sleeping Karma и Young Gods.

Преди тях на сцената на Maze ще излязат IGRALOM от Ниш, Сърбия –  друго едно (съвсем ново) трио, което ще представи дебютния си албум извън Сърбия за пръв път именно в рамките на Alarma Punk Jazz. Звученето им има съответните пост-югославски пост-пънк корени, но и много сериозен западноафрикански дарк вайб!

Вечерта ще бъде закрита от E.U.E.R.P.I. (дарк-ембънт алтер егото на Мирян Колев), чието пролетно европейско турне ще започне с този концерт…

Вратите на клуба отварят около 21.00ч., а началният час на концерта е точно 21:30ч. А двама от публиката ще си тръгнат с двойни билети за следващите концерти на „Аларма“ – Portron Portron Lopez (Франция), който е на 9 април, и Rubatong (Нидерландия), голямото ни събитие за 17 април. Следете ни и във фейсбук.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото