Ambient и noise в Shambala Bar този четвъртък

От amek collective разпространиха следното съобщение за концерт:

Този четвъртък amek и Shambala Bar решиха да изненадат самите себе си и всички склонни да експериментират с музикалните си предпочитания. Специален повод няма, водещо е само желанието да прекараме една интересна вечер в по-специална звукова среда.

zev died orchestra е проект за ambient / drone и електроакустични импровизации, който се появява някъде през 2009 г. Създаден е от Ангел Симитчиев (Mytrip), Мартин Луканов (gokkun, mother spit, flioffy) и Никола Маринов (Wayab, kanalen pluh). Концертите им под това име се броят на пръстите на едната ръка и едва ли ще се увеличат драстично в бъдеще, по-скоро обратното. Затова този четвъртък искаме да проверим дали си спомняме колко свободна е музиката, която се раждаше някога от това тройно взаимодействие. Поканили сме си и гости, три проекта които са не по-малко интересни и не по-малко трудни за откриване Recycle Sun Warp, E.U.E.R.P.I. и Fredo.

Датата е 5-ти април, началото е в 20:00 ч., а входът е свободен.

Събитието във Фейсбук

zev died orchestra

zev died orchestra

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото