MASTODON приемат биткойни за новия си албум

На 11-ти юни в Burbank, Калифорния, водещата световна биткойн платформа BitPay обяви партньорството си с гиганта на Reprise Records, Mastodon. Групата е първият значителен изпълнител, който приема биткойн системата за плащане през BitPay. Новият албум на Mastodon “Once More Round the Sun” излиза на 24-ти юни и ще бъде наличен в mastodonrocks.com/bitcoin.

Mastodon е една от най-успешните метъл банди на нашето съвремие, признати и от критиката, и от публиката. Групата е известна със своето иновативно звучене и стил, което ги прави перфектни кандидати за биткойн.

„Вълнуваме се да работим по новия си албум заедно с BitPay, които като нас са родом от Атланта” споменават в свое изявление Mastodon, „Искаме да дадем възможно най-много опции на нашите фенове при закупуването на новия ни албум и сме щастливи, че биткойн може да е една от тях”

„За BitPay е чест да си партнира с Mastodon, които са част от Reprise Records. Изпълнител от този ранг, който работи с биткойн платформата, определено е знак за растежа на приложението й в света на музиката”, заяви председателят на BitPay, Tony Gallippi.

Като допълнение към новия албум и лятното турне на Mastodon, в Pitchfork дебютира и тяхното ново видео към сингъла “High Road”, режисирано от Roboshobo.

Албумът “Once More Round The Sun” на Mastodon ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/once-more-round-the-sun/id866402572 .

 

Биткойн е виртуална валута с отворен код. Тя се използва за финансови операции в партньорската си мрежа (peer-to-peer).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото