MASSACRE се разпадат

massacre

Само няколко месеца след дългоочакваният „comeback“ албум, флоридските детаджии MASSACRE обявиха официално за разпадането си. Причина за това стана напускането на двама от членовете на бандата. Terry Butler и Ed Webb напуснаха групата преди няколко дни, което принуди останалите двама – Mikey Mazzonetto и Rick Rozz не само да обявят разпада на групата, но и да отменят участието на MASSACRE в турнето DEATH TO ALL, планувано за февруари-март догодина за да отбележи 20-годишната на албума „Symbolic“. Освен това MASSACRE са принудени да отменят участието си в турнето „Swamp Leper Stomp ’14“, в което щяха да участват заедно с DEATH TO ALL, OBITUARY и RIVERS OF NIHIL.

Ето и доводите на музикантите, довели до това решение:
Terry Butler:

„С тежест в сърцето обявявам напускането си от MASSACRE. Пожелавам на Ed, Mikey и Rick всичко най-добро в бъдещите им начинания. Искам да благодаря на страхотните ни фенове за подкрепата и предаността, а също и на тези, които положиха усилия за да върнат групата от отвъдното. Благодаря ви!

Ed Webb е добавил:

„След дълго двоумене и размишления с дълбоко съжаление обявявам за своето напускане от MASSACRE. Решението беше трудно, но необходимо. През последните четири години имах страхотни моменти, но имах и такива, за които искам да забравя. Искам да благодаря на всички фенове на MASSACRE – на тези, които ме приеха като нов вокалист, и на тези, които не ме приеха. Вие, приятели извикахте у мен желание да работя упорито, както никога по-рано. Имах честта да направя няколко невероятни концерта, да осъществя редица убийствени турнета и да се запозная с куп изключителни хора.

Сега имам намерението да се котцентрирам върху двата си проекта – GENERICHRIST и DESTINED TO RUIN, а също и върху няколко други проекта, над които работя. Искам безкрайно да благодаря на Terry, Mikey и Rick за възможността да запиша абсолютно съкрушителният албум и да гастролирам по света заедно с тях. Пожелавам им всичко най-добро в бъдещите им начинания. Надявам се, че с всички вас ще се видим в бъдеще – благодаря ви, че ми позволявате да се занимавам с това, заради което живея!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото