Масажи, напитки и фъстъчено масло в изобилие за GODSMACK!

Godsmack

Godsmack

Турнето на Godsmack вече тече, а на 7-ми Юли ще имаме честта да бъдат и наши гости на сцената на Sofia Rocks 2012!

Организаторите споделиха какви са изискванията на групата, която ще пристигне с екип от цели 20 човека :

Бандата e вече в Европа за турнето си и ще пристигне в България за най-мащабния рок фестивал – SOFIA ROCKS 2012 с два внушителни тур буса  и специално мобилно приспособление за личната си техника и оборудване.

 

Специални помещения за разпускане и разнообразни храни и напитки са част от изискванията на рок идолите Godsmack. Огранизаторите трябва да осигурят първокласна храна и напитки за 20 човека. Бандата задължително иска да има избор от месно, вегетарианско меню и такова без глутен. Рок звездите не желаят да виждат никаква мексиканска храна! И никаква бяла лазаня! Дали би им харесала българската кухня, предстои да разберем.

 

Задължителните напитки, които трябва през цялото време да са на една ръка разстояние от хедлайнърите са първокласно кафе и 4 вида чай, богат асортимент от млека, фрешове и всякакви газирани напитки. Sully и компания държат освен на добрата хидратация, и на парти консумацията, включваща дълъг списък от изтънчени вина, разхлаждащи бири и сребърна текила. За мезе момчетата ще хапват свежи плодове, специална селекция от шоколади, тортила чипс, гуакамоле и други дипове. Сред любимите лакомства на бандата е фъстъченото масло, тъй като присъства навсякъде в забележителни количества.

 

Заетите българи, специално за нуждите на Godsmack, ще бъдат над 30 човека. Част от тях ще бъдат ангажирани в разтоварването на техниката и монтажните дейности, а други ще са заети с комфорта на изпълнителите – масажист и специално оборудвана стая за масажи, 2 англоговорящи гида, шофьори и други.

 

Godsmack настояват и за специална стая за репетиции, в която групата ще може да разпусне преди шоуто и да забият няколко парчета преди да излезнат пред българските фенове. Стаята ще е е достатъчно голяма, за да побере цялата техника на групата, нужна за джем сешъна.

 

Сцената, на която рок идолите ще забият на 7 юли ще е със заплашителни размери – най-голямата, която може да се побере в стадиона, сходна като мащаб с тази на Metallica и Rammstein, които изнесоха зашеметяващи концерти в София преди 2 години. Не е ясно защо гримьорната на артистите трябва да бъде оборудвана с меки мебели с необичайно големи размери –  може би големите момчета обичат да релаксират на широко.

 

Бекстейдж зоната също ще е огромна. Тя ще побира всички групи и техните екипи, а момчетата от Godsmack ще са отделени в специална част, с VIP кетъринг, където ще са разположени техните места за отдих, съблекални и офиси.

 

Най-големият рок фестивал за годината в България – SOFIA ROCKS 2012 на 7 и 8 юли, ще бъде част от събитията, с които ОББ отбелязва през тази година 20-годишнината от създаването си.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото