Martyr Lucifer гост-музикант в новия албум на ANCIENT

След като Black метал обществото бе приятно изненадано от новината, че емблематичните за норвежката black сцена Ancient са започнали записи на нов албум ето и някои подробности.

Вокалистът на италианската група Hortus Animae, Martyr Lucifer в момента записва своите партии за предстоящия албум на Ancient. Този албум ще е първото студийно издание на норвежците след 10-годишно затишие.
Hortus Animae са съобщили, че Martyr е влязъл в студио Domination (RSM), за да запише партиите за ‘Chapter VII: Back From the Land of the Dead’ (заглавието на предстоящият албум на Ancient). Martyr участва в него като гост-вокал.

Nick Barker, който ще седи на кита, вече е записал партиите на барабаните в Alpha-Omega студио в Комо, Италия, а китарите се записват в момента. Мастеринга на албума се очаква през май. Zel ще записва своите вокали в Дания с Jacob Hansen, който беше продуцент и на ‘Proxima Centauri’.

Очаква се албумът да бъде издаден през септември, но засега лейбъла не е потвърден. Вече са известни имената на някои от композициите в него –  „Born In The Land Of The Dead“, „The Sempiternal Haze“ и „The Ancient Disarray“.

Сегашният състав на Ancient изглежда така:
Zel (преди Azazel) – вокал, китара, клавири
Dhilorz – китара, бас
Nick Barker – барабани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото