Margie Gerlitz официално замести Sabine Scherer в DEADLOCK

Германците DEADLOCK официално се разделиха с досегашната си вокалистка Sabine Schere.

През септември 2014, Sabine си взе почивка от турнета и записи заради вече напредналата си бременност и желанието да обърне повече внимание на семейството си. На нейно място DEADLOCK взеха временна замеснтичка,а именно Margie Gerlitz. Сега семейната Scherer обяви, че е взела решението да прекрати категорично кариерата си с групата и че на нейно място Margie ще остане като официален член.

Китариста Sebastian Reichl също официално обяви новината:

Много съм благодарен за всичко, което Sabine е правила за тази група и съм щастлив, че тя одобри Margie. Тя е фантастична певица и се вписва идеално в екипа. Моля, приветствайте страхотната Margie Gerlitz – новата вокалистка на DEADLOCK.

Margie Gerlitz коментира вълнението си:

Много съм щастлива, че имам шанса да се присъединя като вокалистка в DEADLOCK. Sabine и момчетата са сформирали страхотна група за всичките години и съм радостна да съм част от нея сега. Нямам търпение да видя какво ще разкрие бъдещето!

Sabine разкри официално видео, чрез което благодари и се сбогува с феновете си.  На фона на кадрите може да се чуе и кратък запис от първия аудио материал с Margie.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото