MANTICORA с видео от новия албум

Датчаните MANTICORA показват видео от своя девети, все още неиздаден, студиен албум. Eaten By The Beasts от „To Live To Kill To Live“ разказва за убийството на млад изнасилвач. Бащата на жертвата наема професионалист, който след като залавя жертвата я оставя на стадо озверели от глад прасета. Кармата стои в основата на концепцията.

Бандата показа и списъка с песни, наследяващи първата част от концептуалната поредица от два албума –  „To Kill To Live To Kill“ от 2018-та и написана като трилър-хорър новела от  Lars F. Larsen.

To Live To Kill To Live„:

01. Katana – The Moths And the Dragonflies/Katana – Mud
02. To Nanjing (instrumental)
03. The Farmer’s Tale Pt. 3 – Eaten By The Beasts
04. Slaughter In The Desert Room
05. Through The Eyes Of The Killer – Filing Teeth
06. Katana – Death Of The Meaning Of Life
07. Tasered/Ice Cage
08. Goodbye Tina
09. Tasered/Removal
10. Stalin Strikes (instrumental)
11. Ten Thousand Cold Nights
12. Katana – Beheaded

Музиката за двата албума е записана предимно в собственото студио на групата и довършена в Hansen Studios, под вещото ръководство на  Jacob Hansen (Volbeat, Destruction и др.).

Line-up:
Kristian Larsen – guitars
Lars F. Larsen – vocals
Stefan Johansson – guitars
Kasper Gram – bass
Lawrence Dinamarca – drums

Discography:
Roots Of Eternity (1999)
Darkness With Tales To Tell (2001)
Hyperion (2002)
8 Deadly Sins (2004)
The Black Circus – part 1 (2006)
The Black Circus – part 2 (2007)
Safe (2010)
To Kill To Live To Kill (2018)
To Live To Kill To Live (2020)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото