В понеделник JOHAN EDLUND (TIAMAT) ще се среща с фенове

Johan_Edlund_2009Събитието ще е в столичния бар Rock IT

Всички закупили билети за SOFIA METAL FEST 2016 ще могат да се срещнат с JOHAN EDLUND, този понеделник от 20:00 часа в столичния бар RockIT. Фронтменът на шведските легенди TIAMAT ще остане за около 2 часа, като в този интервал ще можете да се здрависате, да си кажете наздраве или да вземете автограф лично от неговата ръка.

TIAMAT ще свирят за първи път на софийска сцена в рамките на SOFIA METAL FEST 2016, който ще се проведе на 9 и 10 април в зала Универсиада. Започнали своето развитие като блек метъл група, а по-късно превърнали се в дуум дет и готик легенда, в комбинация с редките, но много силни участия, Tiamat очаквано поддържат големия интерес на феновете от региона. Затова и очаквано ще се представят със специален концертен репертоар и завършено пълно шоу. “Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!“, казва Йохан Едлунд.
Йохан Едлунд ще присъства в публиката като специален гост на концерта на TYR и SWALLOW THE SUN тази неделя в столичния клуб Mixtape5, а в понеделник, след 11 часа, ще гостува в предаването на Елена Розберг „Голият обяд“ по радио Z Rock.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото