MANOWAR обявиха датата на излизането на новото си EP

manowar sofiaЧакането приключи! MANOWAR най-сетне потвърдиха предстоящото издание – EP-то „The Final Battle I„, очакваният с нетърпение нов материал. Феновете, които искат първи да се възползват от възможността да притежават тази първа част от трилогията оглушителни ЕР-та, могат да се сдобият със своето копие в ексклузивната предварителна продажба на щанда на групата по време на „The Final Battle World Tour 2019“. ЕР-то ще се появи за първи път на концерта им във Франкфурт на 29 март 2019.
Продажбата в цифров формат ще започне през iTunes в същия ден.
The Final Battle I“ е умопомрачително издание с плътно звучене, оркестрово величие и епичност.
Това ЕР на MANOWAR е предопределено да влезе в историята на хеви метъла като едно от най-безумно епичните издания за всички времена. Четирите нови парчета са като разтопен метал. Вдъхновени са от турнето на MANOWAR „The Final Battle of the World Tour“ и са извоювани с подкрепата и енергията на феновете. Цялата музика е замислена, записана и смесена в собственото студио на MANOWAR – VALHALLA STUDIOS с помощта на безпрецедентно мощна апаратура с над 27,000 ватов разтърсващ и чист звук.

„Самата сила на тези четири парчета е невероятна! Не можехме да пуснем повече песни наведнъж, просто беше прекалено много!“ Казва Джоуи ДеМайо. „Искаме да дадем на нашите фенове възможността да поемат всяка нота, всяка дума. Да придобият повече сила от това преживяване и след това да бъдат готови за битките, които водят всеки ден и да се присъединят към нас на пътя, в Последната битка!“

The Final Battle I“ покрива огромна музикална основа в стремежа си да осигури най-доброто хеви метъл изживяване. Първото парче, епичното фентъзи March of the Heroes Into Valhalla, отново представя музиката на MANOWAR в жива, кинематични форма, осигуряваща дълбоко пътуване през живота на воина, от кървавите битки до възнесението във Валхала. От настроението на битката продължава към разтърстващия и яростен нов химн Blood And Steel. Следва Sword Of The Highlands – най-дълбоката и вълнуваща почит към героите, която DeMaio някога е писал. Започва с изискана елегантност, преди да избухне в грандиозно кресчендо на мощта и славата, илюстрирано от най-доброто вокално изпълнение във впечатляващата кариера на Ерик Адамс.
Накрая, най-впечатляващата изненада пристига в тъмната, дебнеща, брутална и безмилостна форма на You Shall Die Before I Die; хипнотичен и ярък епос, който представя отмъстителната декларация за намерение и непобедимост… с вокалното изпълнение на самия Джоуи ДеМайо!

The Final Battle I“ идва със съкрушителната корица, дело на фентъзи художника Кен Кели, майсторски повтарящ емоционалното пътешествие, на което ще бъдете отведени.
Великолепно, чудовищно и по-тежко от Ада, „The Final Battle I“ ще бъде пуснато в продажба ексклузивно на мърч щанда по време на турнето на MANOWAR „The Final Battle World Tour“, първо във Франкфурт и на всички останали концерти след това това. ЕР-то ще може да се вземе в световен мащаб в цифров формат от iTunes от същата дата, а от 30 май 2019 г. и от Amazon и Google Play.
Предстои излизането на части II и III на трилогията, вдъхновени от приключенията на MANOWAR до края на турнето The Final Battle World Tour.
За актуална информация следвайте MANOWAR на manowar.com и във Facebook, Twitter и Instagram.

Оставащи концерти – The Final Battle World Tour 2019:

Mon, MAR 25, 2019 – Hala Vodova – Brno, Czech Republic
Tue, MAR 26, 2019 – Ostravar Arena – Ostrava, Czech Republic
Fri, MAR 29, 2019 – Jahrhunderthalle – Frankfurt , Germany
Sat, MAR 30, 2019 – Westfalenhalle 1 – Dortmund, Germany
Mon, APR 1, 2019 – Valby-Hallen – Copenhagen, Denmark
Wed, APR 3, 2019 – Velodrom – Berlin, Germany
Fri, APR 5, 2019 – Hanns Martin-Schleyer-Halle – Stuttgart, Germany
Sat, APR 6, 2019 – Zenith – Munich, Germany
Tue, APR 9, 2019 – Scandic Scene – Hamar, Norway
Fri, APR 12, 2019 – Konserthuset – Stavanger, Norway
Sat, APR 13 , 2019 – USF Verftet – Bergen, Norway
Tue, APR 16, 2019 – Kulturhuset – Longyearbyen, Norway
Fri, APR 19, 2019 – O2 Academy – Birmingham, England
Sat, APR 20, 2019 – O2 Academy – Birmingham, England
Sat, JUN 8, 2019 – Hallenstadion – Zurich, Switzerland
Fri, JUN 14, 2019 – Plateia Nerou – Athens, Greece
Sun, JUN 16, 2019 – Arena Armeec – Sofia, Bulgaria
Fri, JUN 21, 2019 – Hellfest – Clisson, France
Sat, JUL 20, 2019 – Maçka Küçükçiftlik Park – Istanbul , Turkey

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото