MANOWAR с нов албум през 2025 г.

Наскоро метъл боговете MANOWAR пуснаха следното съобщение:

„Меноуърци! Имаме новина за вас – ще пуснем на пазара новия си албум в началото на 2025 г. Въпреки, че все още можем да разкрием заглавието му, можем да ви кажем, че този албум ще смаже враговете на метъла и ще ги прати там, откъдето са дошли, а освен това ще обедини войните от целият свят под знамето на Истинския Метъл – по-шумно, по-твърдо, по-силно и по-бързо от всякога!

Внимавайте, атаката ни не спира до тук!

В отговор на призивите ви да се завърнем на сцената за още концерти, ви уведомяваме, че излизането на албума ще съвпадне със следващия ни кръстоносен поход, наречен „The Blood Of Our Enemies Tour 2025“! По време на тази обиколка ще свирим два уникални сетлиста. В поредни вечери ще свирим целите „Hail To England“ и „The Sign Of The Hammer“. Освен това всяка вечер ще изпълним и любимите на феновете парчета от цялата ни кариера. 

Много сме развълнувани да свирим отново любимите ви песни и нямаме търпение да видим вдигнатите ви юмруци и да чуем крясъците ви. 

Първите потвърдени дати са в Германия и Люксембург. Ще включим, разбира се, и още държави. 

Билетите за потвърдените концерти ще се продават от 25-и октомври в 11:00 българско време ексклузивно в мрежата на Eventim Германия, а от 28-и октомври в 11:00 българско време – и в платформите по целия свят. 

Имаме още новини от студиото!

Днес, когато празнуваме 39 години от излизането на „Sign Of The Hammer“, сме развълнувани да обявим, че в чест на 40-тата му годишнина ще го презапишем и преиздадем. Преизданието ще носи заглавието „The Sign Of The Hammer 2024“! Това, което ще получите, е бруталността на оригиналното издание, смесена с вдъхновението, което ни давате през годините и подобрението на звученето благодарение на новите технологии. „The Sign Of The Hammer 2024“ ще взриви планетата и ще ви разбие на съставните ви части по-интезивно и по-силно от всякога, доставяйки поредната доза истински метъл в максимална степен. 

В допълнение, бихме искали да споделим, че съвсем скоро новите ни онлайн магазини ще отворят под нов домейн (www.manowarmerch.com), предлагайки ви невиждани до сега артикули и специални оферти. Доставките ще тръгват от Германия и от САЩ. Очаквайте ги!

Меноуърци, на хоризонта се задават нови глави от нашата сага и заедно с вас, нашата Армия от Безсмъртни, ще маршируваме към още по-велики триумфи. 

Hail and Kill!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото