Mašinko вдигат пънкарска Ой!лелия в столицата

poster - MasinkoЕдна от най-успешните хърватски банди забива за първи път у нас през юли.

Подгответе се за лятната пънк Ой!лелия! Хърватите от “Mašinko” срещат за първи път българската публика през юли, за да нажежат до червено страстите и да изпотят гребените на феновете. Пънкът е жив! Нека се олеем по балкански и да докажем това твърдение.

Купонът е след месец, в разгара на лятото – 22 юли, в клуб “Live&Loud”. Специални гости на събитието ще бъдат легендарните “Doctor’s Gogo Band” и “Антифриз”.

“Mašinko” е пънк рок група от Загреб, основана през 2010 година. Вокалист и фронтмен на бандата е Марин. Петър, Ловро и Андрия стържат китарите, басът държи Сърджан, а зад барабаните стои Боян. Характерният им стил е белязан от енергичния и мелодичен звук на инструментите им.

През 2010 година издават първия си албум – “Mašinko”. Досега имат два самостоятелни албума, един съвместен албум с “Frakturom Mozga” и един сингъл. Въпреки че целят единствено да задоволят жаждата си за пънк и забавления, само за 6 години стават една от водещите групи на сцената в Хърватия и региона.

С остроумните си и весели пънк химни, “Mašinko” обещават добро настроение на всички, които са заточени далеч от морето в летните жеги. Концертът е с начало 21:00 часа. Билетите са на цена 12лв. и могат да бъдат закупени на място преди събитието.

На 23 юли “Mašinko” ще забият и на четвъртия ежегоден пънк пикник на плаж Фичоза във Варна.

* За новини и допълнителна информация можете да следите във Facebook.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото