Хърватски пънк ще тресе София

Mašinko пристигат с пълни дисаги люта ракия, готови за купон

 

MasinkoMašinko потеглят днес от Загреб, за да се срещнат с българската публика. В петък вечер (22-ри юли) те ще вдигнат пънк Ой!лелия в столичния клуб “Live&Loud” заедно с Doctor’s Gogo Band и Антифриз. Ден преди концерта, хърватите споделиха вълнението си с нас:

Изгаряме от нетърпение за концерта в София! Искахме да ви дойдем на гости по-рано, но се наложи да се отбием до Осийек за друг концерт на път за България. Затова ще трябва да наваксаме и за два дни да се размажем като за три! Напълнили сме дисагите с люта хърватска ракия, но ще дегустираме и българска, абе пиене да има!

 

Репетирахме здраво и ще дадем всичко от себе си купонът да е на ниво. Надяваме се най-вече да се позабавляваме заедно с българските фенове – все пак това е най-важното!

Mašinko ще пристигнат в София в петък, готови за пънк маратона. Трите банди обещават добро настроение на всички, които са заточени далеч от морето в летните жеги. В събота погото се мести във Варна, където хърватите ще се включат в четвъртия пънк пикник на плаж Фичоза.

 

Mašinko е пънк рок група от Загреб, основана през 2010 година. Вокалист и фронтмен на бандата е Марин. Петър, Ловро и Андрия стържат китарите, басът държи Сърджан, а зад барабаните стои Боян. Характерният им стил е белязан от енергичния и мелодичен звук на инструментите им.

През 2010 година издават първия си албум – “Mašinko”. Досега имат записани два самостоятелни, един съвместен с Frakturom Mozga и един сингъл. Въпреки че целят единствено да задоволят жаждата си за пънк и забавления, само за 6 години стават една от водещите групи на сцената в Хърватия и региона.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото