Мъглиж вече не е същия!

Вече повече от седмица след рок феста, състоял се на 07 септември в Мъглиж, хората от града, както и организаторите все още живеят под въздействието на силните впечатленията от събитието.

Фестивалът се превърна в истински празник на града с много гости от цялата страна, като най-силно присъствие отбелязаха старозагорци.
Най-малко 1000 души посетиха комплекса на „Барите” за да се насладят на чудесната природа и качествена рок музика. Районът беше наситен с коли, каравани, мотори, палатки, хора на всякакви възрасти и  много, много добро настроение.

Не липсваха и драматични моменти. Проблем със захранването постави цялото събитие под въпрос, слабото напрежение на тока доведе до няколко неприятни прекъсвания по време на първите две групи. Жител от града спаси фестивала, като предостави достатъчно мощен агрегат, с който проблема беше решен.

Групите направиха невероятен концерт и просто разтърсиха мъглижкия Балкан!
Последни на сцената се качиха групата на организатора Иво Руев, които завършиха първото издание на фестивала с песен посветена Мъглиж и ролята му в първото в света антифашистко възстание от 23 септември 1923, „Мъглиж беше пръв!” се пее в припева.
Организаторите благодарят на всички, които участваха и ги подкрепиха, за да направят заедно това събитие възможно!

Очаквайте „We Are Going To Мъглиж 2014”, този път с два дена рок купон!

Един от многото въодушевени коментари от гостите на фестивала:

Monika Sartoneva
В Мъглиж се случи нещо,което не се е случвало от 90 години. От вчера : въздухът стана различен, Балкана завърна силата си, хората се усмихнаха. От днес всички отново говорят за Мъглиж. Благодаря на всички ,които върнаха славата на града ни! Момчета прекрасни сте и догодина ПАК на We Are going to Maglizh!

Коментари и впечатления можете да намерите на фейсбук страницата на фестивала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото