LOS MALES DEL MUNDO с дебютен албум

Los Males Del Mundo е международен блек метъл проект, включващ членове на Acathexis, Downfall Of Nur и Der Weg Einer Freiheit. Групата подписа договор с лейбъла Northern Silence Productions, който ще издаде дебютния албум на музикантите.

Изданието ще се нарича „Descend Towards Death“ и ще излезе на 26-ти февруари 2021-ва година във формат на дигипак диск с ограничен до 500 бройки тираж.

„Descent Towards Death“ е покана за концептуално пътешествие на слушателя в най-отдалечените и мрачни места на човешката душа. То отразява вътрешната битка, изразяваща се в промяна между агресивните и бесни пасажи от една страна и плътните, интроспективни пейзажи, пълни с меланхолични мелодии, от друга страна.

Парчетата в албума са:

I: Falling Into Nothing
II: The Silent Agony
III: Eternal Circle Of Vain Efforts
IV: Nothing But A Lie
V: The Heavy Burden

Съставът на Los Males Del Mundo е:

Cristian Yans: китари
Dany Tee (Acathexis, Downfall Of Nur): вокали, текстове, барабани
Nikita Kamprad (Der Weg Einer Freiheit): бас

Албумът е записан в Estudio Carmen, Аржентина; басът – във Вюрцбург, Германия от Nikita Kamprad, който е отговорен за смесването и мастерирането на записа. Артуъркът е дело на Matt Lombard, а цялостният лейаут дизайн е на Alejandro Morales от Imperfect Design.

С музиката на проекта може да се запознаете тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото