Live албум от DESTRUCTION

Германската траш машина DESTRUCTION ще зарадва феновете си с нов live запис. „Live Attack“ ще се появи на BluRay/CD на 13-и август чрез Napalm Records. Тук може да поръчате творбата в следните формати:

– 8 Page Digipack Blu-Ray & 2 Audio CD´s
– 3LP Gatefold Marbled GOLD/BLACK – limited to 200 copies with Etching
– 3LP Gatefold Marbled BLUE/BLACK – limited to 300 copies with Etching
– 3LP Gatefold BLACK with Etching
– Full digital album

Днес групата пусна трети сингъл от новото издание – “Death Trap”. Изпълнението е придружено от видеоклип, който може да гледате по-долу. Парчето е част от дебютния дългосвирещ албум на бандата „Infernal Overkill“, излязъл през 1985 г. Лидерът на DESTRUCTION Schmier споделя:

„Това е истинско 80-тарско бижу и фаворит на феновете. Все още обичам да свиря тази песен на концерти, дори и след толкова години. Страхотната комбинация от класики и нови парчета е големият плюс на „Live Attack“ – и, разбира се, продължителността от близо два часа!“

Когато музикалният свят бе принуден да спре дейността си като бяха затворени клубове, зали и стадиони и отменени турнета, се появиха DESTRUCTION, за да ни залеят с изключителната си мощ и енергия чрез изпълнение, излъчвано на живо по интернет и достигнало до домовете на феновете – сега, този концерт е на разположение да му се насладите и посредством висококачествен запис на Blu-Ray! Доказателство за това са изпълнените 22 песни, сред които класики като “Mad Butcher”, “Thrash Till Death”, “Born To Perish” и мн. други. „Live Attack“ е заснет и записан в култовия клуб Z7 в Pratteln, Швейцария, а германските ветерани не пестят усилия да ви представят шоу, което ще ви накара да куфеете, сякаш сте на първия ред в клуба. Blu-Ray изданието е допълнено от ексклузивно съдържание, включващо кадри преди и след концерта, както и снимки зад сцената – задължително за почитателите на истинска траш метъл. 

Съдържание:

„Born To Perish“
„Death Trap“
„Nailed To The Cross“
„Armageddonizer“
„Tormentor“
„Rotten“
„Mad Butcher“
„Reject Emotions“
„Thrash Till Death“
„Betrayal“
„Sign Of Fear“
„Damir’s Shred“
„Inspired By Death“
„Release From Agony“
„Life Without Sense“
„Antichrist“
„Invincible Force“
„Under Attack“
„Bestial Invasion“
„The Butcher Strikes Back“
„Curse The Gods“
„Total Desaster“

„Live Attack“ Blu-Ray bonus content:

Pre-Show
After Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото