Linkin Park с ексклузивно визуално шоу в Япония, което ще бъде излъчено онлайн на живо на 9-ти септември

Linkin Park обявиха уникално благотворително шоу, озаглавено “A Thousand Horizons”, което ще се проведе на 9-ти септември в памет на жертвите от земетресението и цунамито в Япония. Чрез специална интернет платформа всички фенове на групата, включително тези, които не са на мястото на шоуто, ще могат да вземат участие в него.

На 9-ти септември, в нощта преди последния концерт от A Thousand Suns Japan Tour, Linkin Park ще представят чисто ново визуално шоу в клуб Nicofarre в Токио. То ще бъде предавано на живо от японския сайт за видео споделяне –  NicoNico Douga, като групата приканва всички да изпращат снимков и видео материал, който след подбор би могъл да се излъчи като част от събитието.

По време на “A Thousand Horizons” групата ще излъчи специален арт филм, съчетаващ неиздадени досега ремикси от “A Thousand Suns” с визуални ефекти от Nicofarre. След края на шоуто Linkin Park ще проведат дискусионна сесия, която също ще може да се гледа онайн тук.

Шоуто “A Thousand Horizons” се провежда с благотворителна цел за пострадалите от земетресението в Япония и е организирано от Good Smile Company по случай 10-тата годишнина на компанията. Част от печалбата от продадените промоционални материали по време на шоуто ще бъдат дарени на фондове в помощ на Япония чрез организацията на Linkin Park – Music for Relief.

Повече информация за цялото събитие може да намерите на официалния му сайт: www.athousandhorizons.com

Албумът “A Thousand Suns” на Linkin Park е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото