LINKIN PARK издават албума си “One More Light” днес

Linkin_Park_One_More_Light_Album_CoverСедмият студиен албум на Linkin Park “One More Light” вече е достъпен навсякъде през Warner Bros. Records. В подкрепа на динамичния запис с 10 песни, групата ще започне турнето си One More Light World Tour с концерт в Бостън на 27 юли. На този линк може да поръчате албума и билети за турнето.

За да отпразнуват издаването на албума, Linkin Park ще се включат в шоуто SPF, организирано от CBS Radio в Лас Вегас, Cosmopolitan Hotel, организираха One More Light Global Listening Party ,на което феновете имаха възможност да чуят албума за пръв път с Mike Shinoda и Brad Delson, които отговаряха на въпроси в Facebook, YouTube, и Periscope в Twitter.

Последната седмица беше изключително вълнуваща за феновете на Linkin Park. Бандата за пръв път участва в Good Morning America с несравнимо изпълнение в метрото в Ню Йорк на спирка Grand Central Terminal. Нищо неподозиращите минувачи бяха шокирани да видят едни от най-известните музиканти само на метри от мотрисите. Пътуващите се насладиха на някои от най-големите хитове на групата, започвайки с новия сингъл “Heavy” и завършвайки с класическата “In the End”, където тълпата изпя всяка дума с бандата. Изпълнението беше записано и може да видите тук.

Като една от най-непредвидимите и многостранни групи, Linkin Park получиха различни реакции за “One More Light”:

„Всички групи еволюират – помислете за U2, Genesis, The Clash, Liz Phair или дори Taylor Swift – но за феновете на Linkin Park този запис звучи сякаш Bob Dylan е започнал да прави електронна музика.” – Associated Press

”One More Light” показва колко умело Linkin Park успяват да съчетаят звученето на днешната поп сцена със своята музика, за да покажат искрено кои са днес, не кои някои от феновете им искат да бъдат.” – Newsday

Феновете на Linkin Park могат да видят групата на живо на някоя от датите на One More Light World Tour, където ще свирят с Machine Gun Kelly, Snoop Dogg и ONE OK ROCK. Не изпускайте и турнето им Welcome to Blinkin Park с музикантите от Blink-182.

Албумът “One More Light” на Linkin Park е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “One More Light” в Spotify

Слушайте в Apple Music

Гледайте в YouTube

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото