Броени дни до концерта на HEXIS и TELOS

Hexis_Telos_razgruha_Bqs_poster_smallОт живописната хлад на тесните датски фиорди до прашните бетонни монументи на софийската градска реалност. От студения мрак на апатичното скандинавско безвремие до сивата и монотонна матрица на пост-модерния, съвременен град. Северноевропейският мистицизъм среща балканската импулсивност в един от най-анахроничните гигове, на които ще станете свидетели тази пролет.
В празничния 24-ти май, черните облаци на собствените ни съзнания ще се сгъстят в критична доза емоционален дисбаланс, резултат от една трудна за описване музикално-шумова кататония.
Викинги на мрака, две датски супер-групи са тръгнали на поход из безкрайните европейски пътища. Един от тях ще ги доведе право в София, място, където музиката им най-после ще се почувства у дома, дори на хиляди километри от него. HEXIS и TELOS ще посетят родината ни за един концерт, издържан предимно в сиво-черната гама на Бащите на северноевропейският блек-хардкор, който вече десетилетия размазва алтернативните сцени по света с втрещяваща бруталност, до болка искрена емоционалност и крайна експресивност чувствата…
Със своя blackend hardcore Hexis и Telos ще имат удоволствието да помрачат дори прекрасния почивен ден на всички, избрали да посетят тяхното участие в столицата.
Подкрепа в това начинание ще им окажат глашетаите на урбанистичния реализъм, грайндкор терористичната организация RAZGRUHA, както и грайнд-дет кошмара БЯС.
Началото е 20:00ч., като планът е концерта да започне НА ВРЕМЕ! Входът ще коства еквивалента на 5 спестени билетчета от градския транспорт, а мястото на срещата е в добре познатият ни софийски скейт клуб Грайндхаус.

Дата: 24.05.2017
място: Grindhouse skateclub, София
София, бул. Цариградско шосе 73
Вход: 8 лв
Начало: 20:00
Фейсбук страница на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото