Les Animaux Sauvages са специалния БГ гост на концерта на MIDAS FALL

lesanimauxsignНовият проект с членове на Babyface Clan ще открие концерта на 10 ноември.

Rawk’n’Roll с гордост съобщава, че Les Animaux Sauvages са специалния гост от българска страна, който ще бъде на една сцена с британците Midas Fall на 10-ти този месец в клуб Mixtape-5. Новината идва само седмица преди събитието, но понякога е по-добре късно, отколкото никога! И ако последното е клише, то Les Animaux Sauvages са всичко друго, но не и това: electro/minimal wave/post-punk проект, зад който стоят три от най-оригиналните личности в софийската музикална сцена – Сибила Серафим, Насо Русков и Ивайло Стоядинов – Чарли. Тя е актриса, певица и пианистка, участвала в различни театрални, филмови и музикални приключения, а другите двама са познати от култовата банда Babyface Clan, както и с проекта си Imbeciles & the Poison Umbrella. Les Animaux Sauvages вече са готови с дебютния си албум, в който има песни на английски, френски и немски, които ще чуем на 10 ноември в клуб Mixtape-5.

Британската пост-рок банда Midas Fall пристига на 10 ноември в София за концерт в клуб Mixtape-5, като изявата е част от турнето, подкрепящо нейния последен албум The Menagerie Inside. Групата ще представи своите нови композиции, както и парчета от предишните си издания.

През септември Midas Fall издадоха своя трети дългосвирещ албум – The Menagerie Inside – мастериран от легендарния Ed Brooks, работил над издания от групи като Pearl Jam, Death Cab for Cutie и Caspian. Албумът е посрещнат изключително добре от критика и фенове, и показва едно логично развитие в музикалните търсения на групата.

 

Билетите за концерта на Les Animaux Sauvages и Midas Fall ще се продават на входа на клуба, като цената им ще бъде 15 лв. Вратите ще отворят в 20:00 часа.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото