LENNY KRAVITZ отново в България

БОЛКЪН ЕНТЪРТЕЙНМЪНТ И ЖОКЕР МЕДИА С ГОРДОСТ ПРЕДСТАВЯТ ВЕЛИКОЛЕПНИЯ LENNY KRAVITZ

 BLACK AND WHITE BULGARIA

 30-ти септември, 2012 (неделя)

Арена Армеец, София

Достъп до залата от 18:30 ч.

Начало на концерта: 20:00 ч.

 Билети от 60 до 110 лева.

 

 

2008 година със сигурност е запомнена завинаги и една от причините за това е мега шоуто на рок звездата Lenny Kravitz! Това е един от най-силните, емоционални и спиращи дъха концерти, правени у нас до сега. На първия лайв на Lenny Kravitz у нас, повече от 15 000 души станаха свидетели на феноменално 2-часово шоу, а поп изпълнителят обяви българската публика за най-вдъхновяващата. Певецът остана силно впечатлен и развълнуван от цялата еуфория. Зашеметен от любовта на феновете, той заяви, че сърцето му никога няма да напусне България и че някой ден ще се върне отново.

 За радост на десетките хиляди български фенове, мистър Kravitz удържа на думите си („Ще се видим скоро, София“  беше репликата, с която той слезе от сцената през 2008).

 Той спази обещанието си към публиката и се завръща отново за едно незабравимо шоу…

  Lenny Kravitz пристига отново тук по повод представянето на деветия си албум BLACK AND WHITE AMERICA. Концертът му у нас ще бъде част от световното му турне.

 След толкова много време на прекарано в студиото по записите на албума сега Lenny Kravitz е нетърпелив да поеме на път и да веде отново своята емоционална и развълнувана публика. „Да свирим някои от новите песни на живо ще бъде истинско вдъхновение за мен”, споделя Лени. „Имам уникална банда от музиканти, с пълна брас секция и много певци. Няма да се шегуваме, когато се качим на сцената в София”, твърди чаровният изпълнител с шеговита усмивка.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото