Днес в 11:00 бе официалната премиера на третия сингъл и видео на саутърн рок бандата Lek City Case. „Doreen“ излиза първо в YouTube (може да гледате видеото по-долу) и на живо, в бар Barabar в Бургас тази вечер, където публиката ще може да гледа видеото в компанията на цялата група и актрисата в главната роля – Илиана Коджабашева. Гост водещ на парти премиерата в бара зад Летния театър в Бургас е Стефан Минчев.

Bashmotion Infamous Video Atelier снима хипнотизиращото трето видео на Lek City Case във FABRICA 126 в началото на лятото на 2021 и бандата вече е готова да го сподели със света. След бунтовния и социален сингъл Head Error, е ред на „Doreen“. Това е любовна история с тъмни щрихи, в която има пожар, хлебарки, призраци от миналото и обсебваща любов, която те кара да излезеш вън от себе си и да се държиш екстремно и нетипично. Актрисата от Народния театър и много любими телевизионни продукции Илиана Коджабашева се превъплъщава в образа на Doreen“ – жената-вамп, която подмолно и красиво влиза под кожата на жертвите си, за да пали и разрушава съдби и …хм – барабани.

„Doreen“ е сериозно комбо от текст за съсипващата любов, изключително зарибяващ китарен риф и eфектно видео, което поставя Lek City Case стабилно на рок картата в страната. След премиерата на Doreen, на 4-и септември (събота) Lek City Case свири в Русе за един от последните си летни концерти.

Премиерата на Doreen“ е на 3-и септември, петък, в 11:00, като освен в YouTube канала на бандата: LEK CITY CASE, вече можете да го чуете във всички популярни аудио стрийминг платформи.

LCC са: 

Иван Петков – вокал
Борис Николов –
китара
Александър Георгиев –
бас
Иван Янков –
барабани

Lek City Case

„Doreen“

Текст и музика: Иван Петков

Аранжимент: Lek City Case

Продуцент: Lek City Case

Беквокали: Васко Райков

Бас китара: Илиян Генков

Записана в Audioslot/Васко Райков

Миксинг и мастеринг: Михаил Русев