LAST HOPE – More Than Ever (2012)

За пореден път LAST HOPE доказаха защо точно те са лидери на българската hardcore сцена вече толкова много години. С More Than Ever групата показа, че с лекота може да надскочи собствената си висока летва, която поставиха с Test of Time и EP-то Reality Check. Още с интрото става ясно, че това не е просто посредствен и постен запис, създаден за да запълни едно празно място в дискография, а е един прекрасен и разнообразен албум, достоен да се нареди до най-големите имена на световния hardcore като Agnostic Front и Harebreed. Музикантите са съумели да вкючат в албума по много адекватен начин маршови барабани и „хорови“ пасажи, присъщи за групи именно като Agnostic Front, които допринасят за цялостното олдскул звучене на албума. Единственият недостатък на албума е, че песните са твърде кратки, целият албум е общо 28 минути. Рифовете са повече от добри, а барабаните играят също толкова главна роля, колкото и китарите и барабаните.

 Освен от музикална гледна точка, албумът е и прекрасно графично оформен. Обложката е семпла, изчистена и в същото време уникална.

 Въпреки крехките си 28 минути, албумът предлага прекрасен hardcore, който моментално те кара да започнеш да куфееш. Песните може и да са кратки, но казват всичко, дори много повече от албуми, които са с продължителност над 60 минути. Сега не ти остава нищо друго освен да си пуснеш албума и да се оставиш да те погълне.

 Оценка 10/10

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото