LAST HOPE с голям концерт на 10 септември в „Метъл Фабрика“

Една от най-уважаваните и без никакво съмнение най-активната българска банда на хардкор пънк движението в България, LAST HOPE ще свирят отново на сцената на “Метъл Фабрика” след успешния им концерт на 9 юли на същото място. Бандата отново предпочете сцена на открито и алтернативната локация на Метъл Фабрика и се стяга за още една запомняща се вечер. Концертът на LAST HOPE вероятно ще е и последен за 2021, тъй като момчетата започват работа по записите на новия си албум, който трябва да види бял свят през 2022 година.

Вратите отварят в 18.30 а билети Ранно Пиле на цена 15лв. може да намерите онлайн тук https://bit.ly/LastHope1009 и на каса в магазини На Тъмно! И въпреки надвисналата опасност всичко отново да бъде затворено до пролетта, за да бъде хардкор празника на 10 септември истински мащабен, LAST HOPE са поканили и специални гости, които ще бъдат разкрити след седмица.

Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.

Снимка: Виктория Вучева

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото