LANTLÔS са готови с новия си албум

Германската банда Lantlôs официално приключи работата по новия си, дългоочакван албум, озаглавен „Wildhund“.

В емоционално обръщение към почитателите си, лидерът на проекта Markus Siegenhort споделя:

„В естетически и технически аспект “Wildhund” бе изключително взискателен и поглъщащ проект. Така че, наистина не го считам за музика, а по-скоро като свидетелство за определено време или колекция от спомени. Като фото албум или нещо подобно. И бяха странни времена, странен, почти обсебващ процес да го запечатам. Не искам да ви отегчавам с подробности, а по-скоро бих казал следното: през всичките тези години този албум беше в съзнанието ми през цялото време; постоянно ме абсорбираше и тласкаше в онази ефирна зона, за която става дума. Беше красиво изживяване, но освен това несигурността се превърна в обсебващо усещане, да бъда „в друго състояние на духа” – състояние на абсолютна лекота на тази ведра и вълнуваща зона. И да чувствам постоянния натиск да „запечатам” визията си възможно най-акуратно. Отне ми доста енергия.

Все пак съм горд! Всъщност много горд и развълнуван в какво се превърна този албум. Той е най-добрата версия на мен самия и моят поглед какво аз/ние бихме могли да постигнем към този момент – картина на състоянието на ума, филигрирано, екзотично и особено лично съкровище, което се превърна в нещо, което можеш почти да докоснеш; консолидиран кристал от спомени за дива, странно щастлива, странно сковаваща и далечна, сякаш от друг свят, част от моята лична история. И се надявам, че съм успял да я оформя така, че да ви накара да се гмурнете на същото място. Сега, след като имаме крайния резултат, сякаш започвам да се успокоявам, едновременно съм развълнуван и сякаш отпуснат, давайки ви този запис. Шест години! 150%.

Благодаря ти, Felix, че ми помогна да превърна визията си в албум.

Също така искам да благодаря на приятелите си, носещи ми усещането, че създавам нещо специално, уникално и огромно.

Благодаря ти, Phil и Original Mastering, Jan Kerscher и  Ghost City, че направихте тази колекция от спомени едно слушаемо изживяване.

Благодаря и на вас, че сте все още тук. Надявам се, че албумът ще оправдае  очакванията ви!“

Очакваме повече новини от стана на Prophecy Productions, които ще издадат „Wildhund“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото