LANTLÔS представят нова песен и видеоклип към нея

Lantlôs се готвят да издадат новия си албум „Wildhund“ съвсем скоро. След като групата пусна три сингъла, част от „Wildhund“, днес музикантите представят парче и от вторият диск, озаглавен „Glitchking“ и включен в специалното издание на творбата.

Парчето се нарича „IDONTKNOW“ и видеото към него можете да гледате долу.

Markus Siegenhort коментира: „Много хора ме питаха за бонус диска, който идва със специалното издание на „Wildhund“. Наистина не го считам за бонус материал, а по-скоро специално издание от две части, формиращи едно цяло. Цялостната картина, която се опитах да уловя в последните няколко години и мое основно вдъхновение. Вложих също толкова много усилия в „Glitchking“, колкото и в „Wildhund“.

Изданието може да се разглежда като противоположност на „Wildhund“, друга перспектива на същата визия, около която се гради: Зоната. Върховният божествен отвъден свят. Странен приказен свят, просмукваща фантазия, която залива и задушава егото с благоухание и наслада. Без начало и без край – всичко е Зоната и Зоната е всичко.

И докато „Wildhund“ показва ускорението, въодушевлението, мощта и насладата на Зоната, ярко усещане за вдъхновение, специален аромат във въздуха, детско очарование и нереално блаженство, то „Glitchking“ показва, че е много лесно да се загубиш в Зоната. Кара те да забравиш за всичко останало, кара те да се чувстваш все по-сив в ежедневието си. И така се вплиташ и се давиш в Зоната. Сладко, по-сладко, непоносимо сладко. Величествен и ярък ужас. Твърде откъснат, за да се концентрираш, до степен, в която всичко се превръща в претоварено, пренаситено и изтощително небе от блестяща смола.

„Glitchking“ е експериментално, шумно, клатушкащо се и ниско настроено звуково пътешествие.“

Албумът излиза на 30-ти юли чрез Prophecy Productions.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото