KULTUR SHOCK записват концерта си в София утре

KULTUR SHOCK - 'Live in Europe'

KULTUR SHOCK - 'Live in Europe'

След като записаха и издадоха фантастичния си концертен албум ‘Live in Europe‘ (2008) именно в София (1 декември 2006), сега KULTUR SHOCK отново избраха българската дата от турнето си, за запис.

За сега не е ясно, за какво точно ще бъде използван записът, но е очевидно, че българската публика вече има солидна репутация на най-гореща и най-дива и това е причината изборът да падне върху софийското шоу.

Чудесната възможност да се включите с пеене, писъци, крясъци, рев и свиркане в този запис се отваря пред вас утре, 6 април, когато KULTUR SHOCK излязат пред вас на сцената в столичния Парти център ‘4 КМ’.

Вратите се отварят в 19:00, а концертът започва в 20:00 с подгряващите Черно Фередже. Билети (ако останат) ще се продават на входа на клуба с цена 35 лв. Днес, все още се намират на цена 30 лв в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Концертът е по случай 5 години радио Тангра Мега Рок.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото