Официално е: SÓLSTAFIR продължават турнето с нов барабанист

solstafir

Исландците SÓLSTAFIR, които ще видим съвсем скоро и на родна земя по покана на BGTSC и Rawk’n’Roll, потвърдиха, че ще довършат европейското си турне с нов барабанист. След непотвърдената информация, която излезе преди няколко дни, че постоянният им барабанист Guðmundur „Gummi“ Óli Pálmason няма да може да продължи с тях, те внесоха повече яснота по въпроса.

Ето какво споделят музикантите:

„Намираме се в Milton Keynes и сме готови да започнем втората част от европейското си турне. Но с голяма тъга трябва да съобщим, че Gummi няма да пътува с нас на това турне поради лични причини.

Предпочитаме да не се впускаме в подробности и ви молим да уважите нашето лично пространство по този въпрос, като не задавате въпроси, не се впускате в дискусии и не разпространявате слухове в Интернет. Ще се върнем към тази тема, когато дойде подходящия момент. Сега сме много радостни да ви представим страхотния си нов барабанист Karl Petur Smith.

Неговото творчество включва сътрудничество с такива артисти като Rusty Anderson, Jason Falkner и Bubbi Morthens. Нямаме търпение да ви видим на живо.“

SÓLSTAFIR са отказали каквито и да било други коментари до края на турнето си.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото