KROSSFIRE представят с концерт „Shades Of Darkness“

KrossfirePnОчаква ни една вълнуваща вечер във Военния клуб в Пловдив на 12 ноември, където Krossfire ще представят новия си албум Shades Of Darkness, издаден на 3 юни 2016г. през немския лейбъл Pure Steel Records. Албумът беше посрещнат с ентусиазъм от феновете и получи много добра оценка от музикалните критици от цяла Европа.

„…Те изпълняват уникален пауър метъл с преобладаващо симфоничен стил. Усилията и любовта на тази група към музиката личат от всяка песен в този албум…“ (METALNEXUS.NET)

В Shades Of Darkness участва гост-вокалистката Виолета Кушева и певци от хора на Иван Спасов. Някои от тях ще се включат на живо на официалното представяне на албума.

Шоуто ще е синхрон между звук, светлина, пироефекти, сцена.
„Винаги сме се старали нашите концерти да бъдат интересни. Ще се опитаме да сбъднем една своя мечта и ще направим всичко възможно след концерта хората, които присъстват, да си кажат: имаше смисъл да дойда”, каза барабанистът на групата Спас Марков.

Krossfire са се погрижили вечерта да остане незабравима за всички присъстващи и организират афтър-парти след концерта в клуб Polinero Place, където групата ще се срещне с феновете си. На него ще свирят сръбската група AlogiA и гърците Madrake, но се надяваме, че Scarlet Aura (Румъния), които ще гостуват на представянето, ще вземат участие в джем сешъна.

Билети онлайн на eTicketsMall.com. Цената е 10 лева. Предварителната продажба на билети с намаление приключва на 11 ноември. В деня на концерта билети ще могат да се закупят на място в залата на цена 15 лева. Билетите за представянето осигуряват достъп и за афтър-партито.

 

Подкрепете събитието във Facebook.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото