ASTARTE ще издадат “Blackdemonium“ съвсем скоро

mariatristesaМалко повече от две години изминаха откакто от лагера на гръцките блекове Astarte съобщиха, че шестият им студиен албум „Blackdemonium“ е готов. Издаването му бе планирано за началото на 2015 година, но след като Tristessa (Maria Kolokouri) не можа да пребори левкемията и ни напусна горе-долу по същото време, издаването му бе отложено за неопределен период. Албумът ще бъде издаден съвсем скоро, като преди това ще бъде реализиран 7″ винил. Ето какво гласи прес релийзът:

„Време е да обявим, че последният опус на Astarte, „Blackdemonium“ ще бъде издаден чрез Sleaszy Rider Records, лейбълът, който разпространи последната песен на Tristessa по целия свят. Очаквайте нещо много по-екстремно, сурово и черно. Миксът и мастерингът на „Blackdemonium“ ще бъдат направени в Steve Lado студио, а обложката на албума е направена от Andrej Bartulovićj – All Things Rotten. Снимките за „Blackdemonium“ са направени от Melanos Morfos. 7″ винил ще бъде издаден преди „Blackdemonium“ като обложката /на снимката по-долу – бел. моя/ за него е дело на Virginia Kakava – Art Of Sin Design Повече информация ще има скоро.

BLACK IS MY MIND , BLACK IS MY SOUL
BLACKDEMONIUM
In memory of Queen of Black Metal – Maria ‘Tristessa’Kolokouri“

Искам да подчертая, че „Blackdemonium“ не е рекламен трик. Записите за албума са направени преди тежката диагноза на Tristessa и тя участва в тях. Ето и съставът в който е записан:

Tristessa (Maria Kolokouri) – вокал
Nicolas S.I.C. Maiis – вокал
Jim Harisis – китара, бас
Ice (Nicolas Asimakis) – барабани

Официален ресурс на Astarte

 

astartecover

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото